Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biscotti med kaffebönor och körsbär

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Eleganta och krispiga Italienska skorpor med chokladöverdragna kaffebönor och torkade körsbär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 150 grader. lägg polentagrynen och sockret i en stor skål och sikta över mjölet och bakpulver. Rör om och gör en grop i mitten. Vispa samman äggen och vaniljsocker och häll blandningen i gropen. Tillsätt körsbär, kaffebönor och mandel, rör om. Knåda försiktigt ihop ingredienserna till en lös deg.
  2. Forma degen till en rulle med måtten 20x10x2 cm och lägg rullen på en smord bakplåt. Grädda den guldgul i ca 30 minuter.
  3. Ta ut plåten och stäng inte av ugnen. Låt rullen svalna i ca 5 minuter och skär den sedan i cm tjocka skivor. Lägg tillbaka skivorna på plåten och grädda dem i 15-20 minuter tills de är knapriga och guldbruna. Vänd dem efter halva tiden.
  4. Ta plåten ur ugnen och låt skorporna svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.