Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biscotti med tranbär och pistasch

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Skorpor är enkelt att baka och gott.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 150 grader. Blanda matoljan och strösockret till en smet. Tillsätt vanilj- och mandelextrakt samt ägg i blandningen. Blanda ihop vetemjöl, salt och bakpulver i en annan skål och blanda ner det i smeten. Hacka tranbären och pistaschnötterna i mindre bitar. Blanda ner dem i degen. Ta upp degen på lätt mjölat bakbord och dela den i fyra lika stora delar. Rulla delarna till fyra lika långa längder, ca 35x3 cm. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Grädda längderna mitt i ugnen i ca 25 min. Ta ut plåten och skär längderna på snedden i ca 4 cm breda bitar. Grädda biscottin i ytterligare 10 min. Ta ut och låt dem svalna på ett galler. Förvara skorporna i en lufttät burk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.