Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bittans goda rabarberpaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En enkel och god paj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda till en smulig deg. Tryck ut den i en pajform. Ställ i kylen medan du gör fyllningen. Sätt ugnen på 175º.
  2. Till fyllningen: Blanda skivade rabarber, socker, kanel och kardemumma. Sprid ut fyllningen i pajskalet och ställ in det i ugnen i ca 10 minuter.
  3. Ta ut pajen, häll på grädden och grädda ytterligare i ca 20 minuter.
  4. Serveras med vispad grädde, vaniljsås eller glass.
  5. Lycka till!!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.