- Serverar: 6 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Kycklingen kan lagas dagen före och värmas, men vänta med att smaksätta den med cointreau till efter uppvärmningen.
Instruktioner
- Stycka varje kyckling i 6-8 bitar.
Blanda samman salt, peppar och paprikapulver.och gnid in kycklingdelarna med blandningen.
Skala och hacka löken.
Bryn kycklingdelarna i lite fett och lägg över dem i en gryta.
Lägg i löken.
Häll på buljongen och låt koka under lock på svag värme ca 25 minuter.
- Ansa under tiden champinjonerna och fräs dem i lite fett.
Krydda med citronskalet och saften.
Rör ut mjölet i lite av grädden och red skyn i grytan.
Tillsätt resten av grädden och champinjonerna och låt grytan koka ytterligare 5 minuter.
Smaka av grytan med cointreau.
Lägg upp kycklingen på ett varmt fat.
Servera kycklingen med såsen bredvid.
- Servera med ris och en sallad.
- Smaklig måltid!
Publicerat den
6 februari 2013
Liknande recept
Skriv kommentar