Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Björnbär och halloncheesecake

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Gott att hitta i frysen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Botten Krossa kexen och smält smöret. Blanda samman och tryck ut hårt i en form med löstagbara kanter. Grädda i 175 grader i 5 minuter. Låt svalna.
  2. Fyllning Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Lättvispa grädden. Vispa gulor och florsocker lätt och luftigt i 5 minuter. Lyft upp gelatinbladen utan att krama ur dem och smält dem på låg värme i mikron tillsammans med ½ dl av björnbären.
  3. Vänd försiktigt ihop alla ingredienser till en luftig smet och häll den i botten. Ställ i kyl.
  4. Topping Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Smält på svag värme i mikron tillsammans med ½ dl apelsinjuice Blanda med hallonmixen och resten av juicen. Häll blandningen över tårtan och låt stelna i kyl cirka 2 timmar. Dekorera med bär.
  5. Bra att frysa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.