Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blodapelsin kompott med kanelkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tycker du om blodapelsin? Då ska du pröva denna goda och färgstarka efterrätten. Härligt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär blodapelsinerna i fina skivor.
  2. Blanda vatten och råsocker till en kompott. Låt koka tills kompotten är karamelliserad. Lägg i blodapelsinerna.
  3. Rör samman créme fraiche, kanel och råsocker till en kräm.
  4. Lägg upp i cocktailglas och lägg apelsinklyftorna ovanpå.
  5. Garnera med citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.