Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bön- och tomatpasta med citron

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härligt syrlig pasta. Låt tomater och bönor marinera medan du kokar pastan. 514 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba citronen i ljummet vatten, riv skalet och pressa juicen. Plocka och finstrimla persiljan. Skala och finhacka vitlöken. Blanda citronskal och- juice, persilja, vitlök, olja, salt och peppar i en stor skål.
  2. Häll av och skölj bönorna. Skölj och skär tomaterna i bitar. Tillsätt bönor och tomater i marinaden. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen, häll av.
  3. Häll tillbaka pastan i kastrullen, tillsätt de marinerade bönorna och tomaterna. Värm 1 minut under omrörning. Strö över osten och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.