En härlig, smakrik böngryta med farligt goda gratinerade baguetter.
400 kalorier per portion
Instruktioner
- Skölj och skär aubergine i tärningar, skala och finhacka lök och vitlök. Skölj, kärna ur och finhacka chilifrukten.
Fräs aubergine, de båda löksorterna och chilin i oljan i en traktörpanna några minuter. Tillsätt tomatkross och vatten, låt puttra under lock ca 10 minuter.
- Spola hastigt av bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av. Vänd ner bönorna i pannan och låt puttra ytterligare ca 5 minuter. Strö över basilika.
- Klyv baguetten på längden och lägg den med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt.
Mixa kesellan med fetaosten med mixerstav, smaka av med svartpeppar.
- Bred röran på baguetten och gratinera mitt i ugn i 250 grader ca 5 minuter. Skär bröden i bitar på snedden.
- Servera böngrytan med den fetagratinerade baguetten till.
Publicerat den
9 september 2009
Liknande recept
Skriv kommentar