Sega baguetter med knaprig skorpa.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Dom här bröden blev toppenbra. Gjorde portionsbröd till grillkvällen och dom blev mkt uppskattade. Gott med ÄKTA bröd istället för tillsatserna man köper i butik.
Dessa bröden blev kanon jag gjorde dem förra veckan.
Tänkte pröva detta recept det verkar enkelt...
Hej. Har gjort detta brödet några gånger. Men jag får inte till det med knaprig skorpa. Något tips på vad jag ska göra för att få det? Annars så är det ett jättegott bröd :)
Blev jättebra! Pressade i tre klyftor vitlök och fick vitlöksbaguetter.
Väldigt bra recept härlig konsistens av yoghurten! Kastade in lite vatten i ugnen direkt när ja satte in dem då får dem den där \'\'knastriga\'\' skorpan