Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bönpasta med kycklingsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabblagad och väldigt god rätt med pasta som är gjord på bönor istället för vetemjöl. Glutenfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bönpastan enligt anvisningar på förpackningen och skölj sedan i kallt vatten. Hyvla squash och morot med potatisskalare och vänd ihop med olivolja, salt och peppar.
  2. Skär kycklingen i mindre bitar och finhacka vitlök. Hetta upp en stekpanna med olivolja och tillsätt kyckling och vitlök. Fräs några minuter. Tillsätt grädde, vatten och senap och låt koka ihop i ca 10 minuter. Lägg i basilikan och smaka av med salt och peppar.
  3. Skär körsbärstomater, paprika och rödlök i mindre bitar och tillsätt till kycklingen. Skär baconen i mindre bitar och stek i en het panna.
  4. Fördela bön- och grönsakspastan på fyra tallrikar och lägg på kycklingsåsen. Toppa med stekt bacon och färsk basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.