Snabblagad och väldigt god rätt med pasta som är gjord på bönor istället för vetemjöl.
Glutenfri.
Instruktioner
- Koka bönpastan enligt anvisningar på förpackningen och skölj sedan i kallt vatten. Hyvla squash och morot med potatisskalare och vänd ihop med olivolja, salt och peppar.
- Skär kycklingen i mindre bitar och finhacka vitlök. Hetta upp en stekpanna med olivolja och tillsätt kyckling och vitlök. Fräs några minuter. Tillsätt grädde, vatten och senap och låt koka ihop i ca 10 minuter. Lägg i basilikan och smaka av med salt och peppar.
- Skär körsbärstomater, paprika och rödlök i mindre bitar och tillsätt till kycklingen. Skär baconen i mindre bitar och stek i en het panna.
- Fördela bön- och grönsakspastan på fyra tallrikar och lägg på kycklingsåsen. Toppa med stekt bacon och färsk basilika.
Publicerat den
28 februari 2016
Liknande recept
Skriv kommentar