Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bolognese på högrev

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 timmar
Skriv ut

Bolognese lagad från grunden.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär högreven i små tärningar och bryn i smör i en stekgryta. Hacka och tillsätt lök, morötter, vitlök och tomater.
  2. Slå på vin och tomatpuré och låt småkoka under lock i 4-5 timmar. Låt den gärna stå till dagen efter i kylen.
  3. Värm upp och tillsätt hackad persilja. Servera till valfri pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.