Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bräckt rimmad oxbringa, rostade rotfrukter och senapscrème

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Olika smaker som möter varandra med välbehag

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva den kokta oxbringan i ca 1/2 cm tjocka skivor.
  2. Lägg rotfrukterna i en ugnssäker form och pensla dem med olivolja. Strö över rosmarin. Sätt in formen mitt i ugnen i 225°C, ca 20 min.
  3. Bräck oxbringan i matfett i en het stekpanna.
  4. Blanda ihop alla ingredienser till senapscrèmen och smaka av med salt.
  5. Servera oxbringan med de rostade rotfrukterna och senapscrèmen

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.