Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brännvin - Björnbär

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Lägger ut några egenkryddade brännvinssorter här. Ett alternativ till Svartvinbärs-brännvin med en härlig färg

Ingredienser

Instruktioner

Slå hälften av en butelj i ett kärl Fyll på med björnbär så brännvinet precis täcker bären Täck kärlet (en tallrik) Låt stå 2-3 veckor Sila essensen och låt stå ytterligare några veckor Dekantera och slå tillbaka i buteljen där resten av brännvinet finns. Låt mogna ett par veckor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.