Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brie med tapenade

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Släng inte i dig frukost! Njut av att det är sommar och ta med dig en riktig brunch ut i det gröna. Sisådä, då var lunchen också fixad!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tapenade: Mixa ihop ingredienserna med en stavmixer.
  2. Dela brieosten på mitten och bred på hälften av tapenaden. Lägg på andra halvan och bred sedan på resten av tapenaden.
  3. Garnera med rivna rädisor och persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.