Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vispad brie med apelsin- och nejlikehonung

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

julgott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort kanterna på osten och låt den ligga framme tills den är rumstempererad. Vispa osten mjuk med en elvisp och vispa sedan försiktigt ner olivoljan, lite i taget.
  2. Blanda honungen, apelsinsaften och nejlikorna och värm det på svag värme. Sila honungsblandningen och ställ den åt sidan så att den svalnar lite.
  3. Lägg en klick ost på brödskivan eller pepparkakan och häll över lite honung.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.