Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brittas fina rätt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Användbar och god rätt .

Ingredienser

Instruktioner

Riset kokas efter beskrivning på paketet. I kokvattnet blandas spadet från burkarna. Bred ut riset på smort ugnsfat. Fördela sparris, champinjoner och rensad krabba över riset. Blanda den vispade grädden med majonnäs och äggulor och bred såsen över alltsammans. Strö över riven ost och gratinera ca 20 minuter i 225 grader ugn. Gör man lådan i förväg hälls såsen på först vid gratineringen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tosca3 30 april 2010

    Mycket gott. Det bästa är att man kan förbereda den innan. Alla har blivit överförtjusta och vill ha receptet. Bra bjudrätt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.