Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Britts goda kycklinggryta

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lättlagad gryta med en blandning av sött och salt som gör att det blir otroligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

Rensa kycklingen och dela den i lagom stora bitar. Lägg bitarna i en smord, ugnssäker form. Koka upp grädden och ädelosten. Häll över kycklingen och ställ in i ugnen, 225 º i ca 15 minuter. Halvera druvorna och lägg på dessa de sista 10 minuterna. Dela baconen i bitar, knaperstek och strö över när kycklingen är färdig. Klart att servera! Gott med ris till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.