Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Broccolibiffar med myntasås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Frasiga och goda biffar med fräsch myntasås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka broccolibuketterna mjuka i lättsaltat vatten. Vispa ihop ägg, mjölk och vetemjöl. Krydda med salt och peppar. Skär broccolin i små bitar och blanda ner i äggblandningen, mosa lätt med vispen. Skala och riv löken. Vänd ner den rivna löken och parmesanen.
  2. Hetta upp smöret i en stekpanna och klicka ut hälften av broccolismeten till 4 biffar. Stek ett par minuter på båda sidor, se till att de får en knaprig stekyta. Stek resten av smeten på samma sätt.
  3. Blanda ihop matyoghurten med hackad mynta, salt och peppar.
  4. Servera biffarna med tomater, myntasås och eventuellt potatis, ris eller annat gryn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.