Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brödpudding med hallon och choklad

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

God även dagen efter, värm den något före servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ca 15x20 cm stor form med höga kanter.
  2. Vispa ägg och äggulor med grädde och socker.
  3. Hacka chokladen. Kantskär brödskivorna.
  4. Lägg ett lager bröd i formen, strö på hallon och choklad. Lägg bröd ovanpå och häll över äggvispet. Tryck till brödskivorna med händerna något så de suger in äggvispet. Strila honung ovanpå.
  5. Ställ puddingformen i en panna med höga kanter. Fyll den yttre pannan halvvägs upp med hett vatten. Sätt in i ugnen.
  6. Grädda 35 minuter.
  7. Ta upp puddingen ur vattenbadet och låt stå minst 10 minuter. Servera varm eller rumstempererad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.