Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulgursallad med bönor och valnötter

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En enkel och matig sallad som man kan äta som den är eller tillsammans med fisk eller kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulguren enligt anvisningar på förpackningen. Koka de gröna bönorna knappt mjuka i lättsaltat vatten.
  2. Dela cocktailtomaterna i halvor och skär paprika och löken i små bitar. Hacka valnötterna och bladpersiljan.
  3. Blanda allt tillsammans med olivolja och citronsaft i en skål. Smaka av med salt och peppar och dekorera med oliver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.