Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulgursallad med frukt och rostade nötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mogna persikor, mynta, getost och rostade nötter- en sallad för livsnjutare. 559 kalorier per portion 37 g fett 20 g protein 34 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Kärna ur persikorna och skär dem i klyftor. Skölj och dela jordgubbarna. Smula chévren. Rosta hasselnötterna i en torr, het stekpanna några minuter tills de fått vacker färg.
  2. Varva bulgur med frukt, chévre, hasselnötter och sallad. Blanda olja, citonsaft, salt och peppar och vänd ihop med salladen. Toppa med mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.