En god vegetarisk sallad eller varför inte servera till det grillade!
Instruktioner
- Koka upp grönsaksbuljongen, lägg i bulgur och låt koka i 7 minuter. dra sedan kastrullen åt sidan och låt den stå och svalna.
- Hetta upp en stekpanna. Skär paprika, rödlök och zucchini i cm-stora bitar. Rosta i stekpannan tills de blir mjuka och får bra färg tillsammans med rosmarinen.
- Hacka persiljan. Tärna ner tomaterna.
Blanda sedan bulgur, tomater, persilja, oliver och de rostade grönsakerna i en bunke.
Tillsätt några matskedar olivolja och sherryvinäger.
Smaka av med salt och peppar. Blanda ner spenaten.
- Riv ner skalet från citronen i gräddfilen och smaka av med salt och peppar.
- Lägg sedan bulgurblandningen i en skål och ringla över gräddfilsdressingen eller servera på sidan av.
Servera med bröd.
Publicerat den
13 juni 2011
Liknande recept
Skriv kommentar