Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulliga biffen

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pannbiff, köttbullar och köttfärslimpa i all ära, men det är alltid lika roligt med något nytt! Här gör du dubbla färsbiffar med en spännande fyllning av bl.a. ansjovis och kapris - kryddigt och annorlunda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med ägg, vetemjöl, salt och peppar och forma färsen till 8 biffar. Lägg biffarna på en skärbräda och hacka ut dem försiktigt med en kniv så att de blir tunna.
  2. Mosa ansjovis, lök, kapris, senap cch äggula med en gaffel. Fördela blandningen på hälften av biffarna. Lägg resten av biffarna ovanpå och pressa ihop kanterna så att biffarna blir bulliga.
  3. Bryn matfett i en stekpanna, lägg ner biffarna och stek dem ca 5 minuter på varje sida. Lägg upp biffarna på serveringsfat.
  4. Vispa ur pannan med lite vatten eller buljong och häll skyn över biffarna. Strö över persilja och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.