Pannbiff, köttbullar och köttfärslimpa i all ära, men det är alltid lika roligt med något nytt! Här gör du dubbla färsbiffar med en spännande fyllning av bl.a. ansjovis och kapris - kryddigt och annorlunda!
Instruktioner
- Blanda färsen med ägg, vetemjöl, salt och peppar och forma färsen till 8 biffar. Lägg biffarna på en skärbräda och hacka ut dem försiktigt med en kniv så att de blir tunna.
- Mosa ansjovis, lök, kapris, senap cch äggula med en gaffel. Fördela blandningen på hälften av biffarna. Lägg resten av biffarna ovanpå och pressa ihop kanterna så att biffarna blir bulliga.
- Bryn matfett i en stekpanna, lägg ner biffarna och stek dem ca 5 minuter på varje sida. Lägg upp biffarna på serveringsfat.
- Vispa ur pannan med lite vatten eller buljong och häll skyn över biffarna. Strö över persilja och servera.
Publicerat den
2 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar