Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Burgers med klyftisar och bluecheesesås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Päron och ädelost är en lyckad smakkombination som lyfter isbergssalladen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º.
  2. Skär potatisen med skal i klyftor, lägg i en ugnssäker form. Ringla över 2 msk olja och krydda med flingsalt, 1 krm peppar och rosmarin. Blanda och tillaga i ugnen 25-30 minuter. Rör om efter halva tiden.
  3. Gaffelmosa ädelosten, tillsätt matyoghurt, majonnäs och honung. Smaka av med salt och 1 krm peppar.
  4. Bryt isbergssalladen i grova bitar. Dela, kärna ur och skär päronen i tunna klyftor.
  5. Stek hamburgarna i 1 msk olja ca 3 minuter per sida.
  6. Servera med sallad, päron, sås och klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.