Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cajunstekt potatis med chorizo och tomater

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Detta är en helt underbart stark och god rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och skär dem i bitar som alla är lika stora. Koka den precis mjuk och låt den rinna av. Hacka potatisen i småbitar.
  2. Dela chorizokorvarna i bitar. Hetta upp oljan i en wokpanna och stek korvarna i 5 minuter. Hacka paprikan och salladslöken och tillsätt detta. Stek i ytterligare 5 minuter. Lyft upp blandningen ur pannan och ställ den åt sidan.
  3. Smält smöret i wokpannan och lägg sedan i potatisen. Strö över cajunkryddan och stek potatisen tills den har fått fin färg cirka 10 minuter. Rör om och vänd potatisen då och då. Blanda sedan ned chorizon, paprikan, salladslöken och tomathalvorna och fräs i ytterligare 5 minuter.
  4. Strö över persilja och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.