- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Detta är en helt underbart stark och god rätt.
Instruktioner
- Skala potatisen och skär dem i bitar som alla är lika stora. Koka den precis mjuk och låt den rinna av. Hacka potatisen i småbitar.
- Dela chorizokorvarna i bitar. Hetta upp oljan i en wokpanna och stek korvarna i 5 minuter. Hacka paprikan och salladslöken och tillsätt detta. Stek i ytterligare 5 minuter.
Lyft upp blandningen ur pannan och ställ den åt sidan.
- Smält smöret i wokpannan och lägg sedan i potatisen. Strö över cajunkryddan och stek potatisen tills den har fått fin färg cirka 10 minuter. Rör om och vänd potatisen då och då. Blanda sedan ned chorizon, paprikan, salladslöken och tomathalvorna och fräs i ytterligare 5 minuter.
- Strö över persilja och servera.
Publicerat den
10 december 2010
Liknande recept
Skriv kommentar