Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cake med kyckling och sparris

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Matigt franskt bröd där inget pålägg behövs.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Koka sparrisen i ca 5 minuter. Blanda äggen med mjöl och bakpulver. Tillsätt oljan, lite i taget. Tillsätt den uppvärmda mjölken och osten. Blanda.
  3. Skär sparrisen i bitar. Rör ner dem tillsammans med kycklingen skuren i bitar, örterna och hackad lök. Salta och peppra. Blanda väl.
  4. Häll smeten i små formar, ca 1½ dl eller i en stor (då blir gräddningstiden längre) Grädda mitt i ugnen i ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.