Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Camillas skärgårdssill

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Krämlig, god och lättlagad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av spadet från sillen och lät den rinna av. Ta bort all kryddning. (spara ett par msk spad till den färdiga blandningen). Skär purjon i tunna skivor. Hacka rödlöken mycket fint. Riv skalet från citronen.
  2. Blanda fraiche och majonnäs i en skål. Tillsätt allt utom sillen, smaka av med peppar, ej salt ännu. Sen i med sillen, smaka om det behövs mer salt.
  3. Lägg allt i en glasburk med lock och låt stå i minst 12 timmar innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.