Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cannelloni med kycklingfyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Chili, kanel och ingefära ger spännande smak och hetta åt den här lättlagade pastarätten, som dessutom är trevlig att se på. Hittar du inte grova cannellonirör kan du använda lasagneplattor som du förväller, fyller och rullar ihop.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i små tärningar. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek kycklingen hastigt under omrörning. Skölj och tärna tomaterna. Tillsätt dem och kryddorna till kycklingen. Skala och pressa i vitlök och rör i tomatpuré och vatten. Låt puttra några minuter. Låt röran svalna något. Fyll sedan cannellonirören och lägg dem i en lätt smord ugnssäker form.
  2. Koka upp mjölk och grädde i en kastrull. Vispa i maizenaredningen och smaka av med salt och peppar. Häll såsen över cannellonirören. Strö över osten. Tillaga i ugn, 225°, ca 25 minuter.
  3. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.