Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carpaccio med pepparrotsfraiche

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God Italiensk förrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Använd ett tungt föremål (t.ex. en kavel eller stekpanna) och banka oxfilébitarna var för sig mellan två ark smörpapper. Varje skiva ska bli endast ett par millimeter tunn. Fördela skivorna på fyra tallrikar.
  2. Blanda ruccola med mini fraiche, riven pepparrot och lite pressad citron. Lägg salladen som en liten ”boll” på oxfiléskivan och strö över tunt hyvlad Västerbottensost, malen peppar och havssalt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.