Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cashewgrädde med lakrits och bär

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Man behöver inte alltid krångla till det för att göra något riktigt läckert. Den här desserten är verkligen enkel att göra och går bra att förbereda dagen innan. Glutenfritt, laktosfritt och äggfritt. Rawfood-vänligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Cashewgrädde: Blötlägg cashewnötterna i 4 timmar. Häll sedan av vattnet och lägg de blötlagda nötterna i en blender/kannmixer. Tillsätt vatten, agavesirap och lakritspulver och mixa till en slät konsistens. Smaka av med salt. Ställ cashewgrädden i kylen.
  2. Fyllning: Skär melonen i mindre bitar. Blanda med jordgubbarna och agavesirapen.
  3. Fördela bären i små skålar och klicka över cashewrgrädden. Toppa med kakaonibs.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.