Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ceasarsallad med fläskfilé och timjan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite annorlunda Ceasarsallad med fläskfilé i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 175º.
  2. Salta och krydda köttet med svartpeppar och timjan. Bryn köttet runtom i smör i en stekpanna. Lägg över filén i en ugnssäker form och stek i mitten av ugnen tills innertemperaturen är 65 grader, cirka 25 minuter. Låt köttet kallna och skär sedan upp det i tunna skivor.
  3. Skölj sallaten och låt den rinna av på handduk. Mixa samman dressingen. Blanda sallatsbladen med hälften av dressingen och vänd runt i en skål. Lägg upp på tallrikar.
  4. Fördela skivor av filén ovanpå. Dekorera med timjan, krutonger, parmesanflagor och rädisor. Servera resten av dressingen vid sidan om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.