Färgstark och fräsch förrätt med massor av härliga smaker.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Skala och skär sötpotatisen i bitar, lägg den i en långpanna. Ringla över rapsolja och strö på flingsalt. Baka i ugnen i ca 30 minuter eller tills bitarna mjuknat. Låt svalna.
- Skala och skär ingefäran i mindre bitar. Mixa sötpotatis, ingefära, rivet limeskal och chipotlepaste. Smaka av med salt och eventuellt mer limesaft.
- Skär fisken i stora tärningar. Lägg i en bunke tillsammans med tunt skivad rödlök, finhackad chili, limesaft, olivolja och lite salt. Tillsätt halverade tomater, tärnad paprika och tärnad avokado. Blanda försiktigt och låt stå i 15 minuter.
- Fördela i 4 glas. Klicka lite sötpotatispuré på varje och dekorera med koriander.
Publicerat den
24 april 2012
Liknande recept
Skriv kommentar