Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheddargratinerad kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Att gratinera kycklingdelar är ju väldigt praktiskt, då kan rätten förberedas och stå färdig...och sen bara skjuss in i ugnen...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader.
  2. Tina kycklingbrösten. Skär varje bröst i skivor tvärsöver.
  3. Smält matfettet i en stekpanna. Bryn köttet i matfettet. När detta är ljusgult och har slutat skumma. Strö på paprikapulver och rör om.
  4. Lägg över kycklingköttet i portionsformar. Salta och peppra.
  5. Tärna skinkan, osten och paprikan. Fördela detta över kycklingen. Häll på buljongen. Strö på riven ost.
  6. Gratinera i ugn 225 grader i ca 20 minuter.
  7. Servera med en blandad sallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.