Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheescake med skaldjur

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Underbart och annorlunda god cheescake. Den tar tid att göra men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula ner kavringen i en matberedare och kör det mjukt med smöret. Tryck ut det i en form med lösa kanter och ställ det kallt 1 timma.
  2. Rör ihop alla ingredienserna till fyllningen och smaka av. Är den väldigt fast, rör ned några msk créme fraiche. Bred fyllningen över botten och låt stå kallt minst ett par timmar, gärna över natten.
  3. Tag fram den en stund innan servering och garnera den efter smak och kassa. Ringla över en grön olja som görs så här:
  4. Klipp ned basilikan i en maberedare, häll över oljan och kör det till en slät, grön sås.
  5. Lycka till!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.