Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake med chokladkross

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Mums! Perfekt efterrätt nu i sommar!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ihop sockret och äggulorna. Rör i vaniljsockret och blanda i philadelphiaosten. Vispa grädden i en egen bunke och rör ihop med det andra. Vispa äggvitorna hårt i en egen bunke och rör ihop med det andra. Vill du kan du blanda i lite Av chokladen i smeten. Krossa kexen och chokladen och lägg hälften av detta på botten av en rund form med löstagbar botten. Häll i smeten och strö resten av kex- och chokladsmulorna ovanpå. Låt stå i frysen 7-8 timmar. Tag ut kakan 15-30 minuter i rumstemperatur före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • henriksbo 5 maj 2010

    Åh, helt ljuvligt gott och alla gästerna var supernöjda! Tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.