Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake med mintsmak

 
Skriv ut

God och underbart krämig cheesecake. Låt den gärna stå många timmar i kylskåpet, helst över natten, innan servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175° Krossa kexen och blanda ner smöret. Packa blandningen hårt i en springform. Grädda botten i ca 10 minuter
  2. Sänk ugnen till 130° när du tagit ut botten. Smält chokladen. Vispa ihop philadelphiaosten, kvargen och sockret. Blanda sedan ner chokladen och äggen. Häll smeten över kexbotten och grädda i ca 30-40 minuter.
  3. Om du använder mjölkchoklad med mintsmak kan du tillsätta några droppar pepparmyntsolja för lite extra mintsmak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.