Låt dina gäster få en ljuvlig liten glasburk/serveringsskål fylld med läcker cheesecake och frisk rabarbertopping. Kul och dekorativt!
Instruktioner
- Smält smöret. Finfördela kakorna i en matberedare. Häll i smöret och kör till en massa. Fördela kakmassan i 4-6 portionsstora serveringsskålar och tryck till så att bottnarna täcks. Ställ kallt i ca 30 minuter.
- Blanda mascarpone och florsocker. Vispa grädden och vänd ner försiktigt. Fördela krämen i serveringsskålarna. Ställ kallt i 2-3 timmar, gärna över natten.
- Rabarber i vanilj- och sockerlag:
Ansa och skiva rabarbern. Koka upp rabarber, socker och vatten tills sockret löser sig, ca 10 minuter. Smaka av med vaniljessens. Låt kallna.
- Garnera serveringsskålarna med en klick rabarber och servera en skål med rabarber i vanilj- och sockerlag vid sidan av.
Publicerat den
21 maj 2017
Liknande recept
Skriv kommentar