Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chèvregratinerad filé med caponata och dinkelsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smalmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Koka upp dinkel, vatten och salt. Rör om och lägg på lock. Låt sjuda 35–40 minuter under lock. Låt rinna av genom durkslag. Salta och blanda med hackad persilja.
  2. Skiva fläskfilén i cirka två centimeters skivor. Banka ut och bryn i smör cirka 3 minuter per skiva. Salta och peppra. Lägg köttskivorna på ett ugns- säkert fat. Låt kallna. Lägg ostskivor ovanpå.
  3. Sätt ugnen på grill. Stek vitlök, paprika och tomater i olja. Tillsätt Brasador-påsen eller andra frysta grönsaker. Stek så att allt blir varmt. Tillsätt vinäger och smaka av med salt och peppar. Ställ in köttskivorna cirka 5 minuter i ugnen tills osten börjar smälta. Servera köttet med caponata och dinkelsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.