Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chicken nuggets med masalakräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Laga som på snabbmatställen - fast bättre!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i ca 2 cm tjocka skivor. Blanda ihop salt, olja, soja och peppar, lägg kycklingen i marinaden och låt stå i ca 1 timme i kylen.
  2. Vispa den syrade grädden fast, vänd ner salt och garam masala. Ställ kallt.
  3. Vänd kycklingskivorna först i mjöl, därefter i uppvispat ägg och till sist i panko/ströbröd. Värm smöret till 140 grader. Fritera kycklingen ca 2 minuter på varje sida.
  4. Servera med masalkrämen och något valfritt tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.