Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili och citronbakad laxfilé med blomkålspure

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

356 kcal Mängd: Kolhydrat 27 g | Protein 30 g | Fett 13 g | Fiber 4,4 g Energiprocent: Kolhydrat 30 E% | Protein 33 E% | Fett 34 E% | Fiber 2 E%

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset enligt förpackningen. Koka blomkålen i vatten ca 10-15min, Och när den är klar häll av vattnet och vispa det. Lägg laxen i en ugnsform med 1dl vatten i botten samt pressa 1/2 citron över samt 2 skivor citron över laxen. Peppra på lite chilikrydda på laxen och in i ugnen i ca 12-15 min 175 grader. Skär ner wokgrönsakerna och woka dom i pannan med lite citronsaft. Serveras med keso.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.