Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chiligryta med kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabblagad rätt som serveras med grönsallad och lantbröd eller tacoskal.

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp olja i en stekpanna och fräs kycklingfärsen tillsammans med chilipulver, chilipeppar och paprikapulver ca 3 min. Lägg över i en gryta. Fräs lök och vitlök i stekpannan tills löken blir mjuk. Blanda ner i grytan med fräst färs och ställ grytan på medelvärme. Tillsätt tomatpuré, vatten och buljongtärning och låt alltsammans koka ca 10 min. Låt bönorna rinna av. Smaka av grytan med salt och blanda ner bönorna. Värm ca 1 min och servera med sallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.