Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilikyckling med ingefära och kokosmjölk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En fredagskvällsfavorit!

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp olja i en stekgryta. Tillsätt lök, ingefära, vitlök och låt steka i några minuter. Tillsätt kyckling i bitar och stek under omrörning 7-10 minuter tills den fått färg. Blanda jordnötssmör och vatten och häll över kycklingen tillsammans med chilisås, chilipulver och farin. Rör om i 1-2 minuter så att det blandas väl. Tillsätt kokosmjölken och låt koka upp under omrörning. Tillsätt salt. Lägg över lock och låt småkoka i 20 minuter eller tills kycklingen är mör. Garnera grytan och servera med ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.