Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chipotleburrito med ananassalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Chipotlepasta tillför chilihetta och en lätt rökig smak som passar väldigt ihop med borlottibönor och den goda ananassalsan. Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Chipotlebönor: Mixa lök, chipotlepasta, paprika, ketchup, vatten och sojasås till en slät puré. Använd en matberedare eller stavmixer. Häll av spadet från bönorna och skölj dem. Blanda med såsen i en kastrull och låt puttra i några minuter så att såsen tjocknar. Krydda med salt och peppar.
  2. Ananassalsa: Rör ihop samtliga ingredienser.
  3. Fyll värmda tortillabröd med råris, avokado, sallad, chipotlebönor och ananassalsa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.