Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

chips och fläskfile gratäng

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God ungdomsmat

Ingredienser

Instruktioner

  1. skiva fläskfilen och bryn, hacka lök och tomat och lägg i en ugns form lägg fläskfilen uppepå gör en stuvning på övriga ingredienser och blanda i champinjoner och krydda med vitpeppar. krossa chipsen i påsen och häll över köttet i formen. bred ut stuvningen uppe på chipsen strö över osten gratinera 225 g ca 20-30 min tills den fått fin färg.
  2. servera direkt och seveta med en grön sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.