Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chipslåda

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Kanske låter lite udda, men är faktiskt riktigt gott!!! Testa!!

Ingredienser

Instruktioner

1. Bryn filen i tunna skivor. Salta och peppra. 2. Lägg sedan filen i botten på en ugnsfast form. 3. Bryn svampen och lägg den över filen. 4. Häll påsen med chips över. 5. Vispa en redning bestående av mjölk, grädde och mjöl. 6. Häll redningen över filen och svampen. 7. Skiva tomater och lägg över. 8. Strö över riven ost. 9. Sätt in formen i ugnen 200-250 grader i 15-20 min.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Lena 14 mars 2008

    Jag bara undrar vad ska det vara för chips i denna rätt?

  • gittan47 14 mars 2008

    Hej har nu provat din resept på chipslådan och den var underbart god sätter därför 5 av 5 möjliga poäng

  • gladavmat 12 september 2009

    Detta gjorde vi till en fest då vi bara hade ugn att tillgå, blev jättegott och gick bra att förbereda och ta med för värmning

  • sussisus 6 februari 2010

    Jättegott!

  • sussisus 6 februari 2010

    Jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.