Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chocolate Chip Cookies

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 180°C. Blanda mjöl, bikarbonat, bakpulver och salt i en skål. Vispar ägg, apelsinskal och socker fluffigt i en bunke. Vänd ner mjölblandningen i äggsmeten. Tillsätt hackad choklad. Forma degen till valnötsstora bollar. Platta till bollarna och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i 10-12 minuter. Kanterna på kakan ska vara bruna och mitten mjuk. Låt svalna på ugnsgaller.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.