Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chocolate dipped potato chip cookies

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Salta potatischips och söt choklad är en överraskande god kombination. Läckra kakor som är supergoda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa smör, socker och vaniljextrakt eller vaniljsocker fluffigt. Tillsätt pekannötter och krossade chips. Rör ner mjöl och salt.
  3. Rulla små bollar av degen. Häll florsocker i en skål och vänd runt bollarna i det. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och grädda dem mitt i ugnen i 10-15 minuter. Låt dem svalna.
  4. Smält chokladen i mikro eller över vattenbad och doppa kakorna i chokladen. Strö lite flingsalt över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.