Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- & aprikosmuffins

 
  • Serverar: 16-20 portioner
Skriv ut

Choklad och frukt är en säker kombination i alla bakverk. Här är ett med aprikoser.

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 200°C. Låt aprikoserna rinna av. Smält smöret, låt det svalna. Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver. Sikta ner det i äggsmeten. Tillsätt smöret. Fördela smeten i 20-25 pappersformar, tryck ner en aprikosbit i varje. Grädda i nedre delen av ugnen ca 20 min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.