Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och jordnötskola

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Enkelt och smarrigt sista minuten-godis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg alla ingredienser utom jordnötterna i en tjockbottnad kastrull. Låt småputtra utan lock tills kolan når en temperatur på 122-123 grader, ca 30 minuter.
  2. Lägg ett bakplåtspapper i en värmetålig form, ca 25x25 cm och häll ut smeten. Strö nötterna ovanpå. Låt stelna. Klipp i bitar. Rulla eventuellt in i papper.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.