Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och kaffebiscotti

 
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Knapriga godbitar som passar bra till en kopp starkt kaffe.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa smör och socker fluffigt. Tillsätt äggen, ett i taget. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner det i smörblandningen. Grovhacka nötterna och chokladen. Blanda ner det tillsammans med kaffet så att allt fördelas jämnt i degen.
  3. Rulla degen till tre längder. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och platta till dem något. Grädda längderna mitt i ugnen i ca 20 minuter.
  4. Ta ut plåten och skär längderna diagonalt i ca 2 cm breda bitar. Vänd upp bitarna på plåten och ställ tillbaka plåten i ugnen och grädda ytterligare 15 minuter. Stäng av ugnen och låt skorporna stå i eftervärmen tills de är torra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.